среда, 13 марта 2013 г.

Новорічні прикраси для інтер'єру

      На різдвяні свята завжди хочеться казки, чогось надзвичайного, чарівного... Цьогоріч я вирішила зробити маленьку різдвяну казку в своєму домі. Дуже хотілося зробити її білою та пухнастою... І в цьому мені допоміг один дуже простий повсякденний матеріал... інтригую...:) не розкриваю всіх таємниць одразу. 
     Все почалося з різдвяного віночка. Його хотіла зробити  незвичним. За основу взяла картоновий каркас, для надання об'єму кілька разів обмотала зім'ятим папером і присутпила до докерування... Весь каркас обклеювала декоративними трояндочками зробленими з ... звичайних білих столових салфеток  - це і є той простий повсякденний матеріал. На виготовлення віночка самих трояндочок десь потрібно було штук 100. Червоні трояндочки зробила з фетру. Вони  надали віночку теплоти. А соснові гілочки та шишки наповнили віночок запахом Різдва та Нового року.



Наступною була ялинка, як же без неї... Вже кіька років поспіль ми не зрізаємо живу ялинку, а приносимо до хати на Новий рік та Різдво гілочки ялинки чи сосни. Але ж я захотіла казки, білої... тому ялинка в мене також була біла і пухнаста 



 В прихожій у нас красиве дзеркало і щоб його прикрасити на Різдво я задекорувала три свічки, також білі, але вже не пухнасті.



Для своєї доці дуже хотілося зробити щось незвичне, таке щоб нагадувало і про Різдво і водночас по стилю  було дитячим. Вирішила зробити вертеп за  принципом листівки-тунелю. Чоловік допоміг зробити підсвітку з світлодіодів, і на Різдвяні свята ця композиція служила додатковим джерелом освітлення... доволі романтичним.


Який же святий вечір без свічки. Її зробила в тому ж стилі що й віночок  та ялинку

Ось така казка була в нашому домі цього року.

Комментариев нет: