понедельник, 13 мая 2013 г.

Декоративні акценти у ванній в еко-стилі

Дуже довго мріяла про ванну в морському стилі. Але синій і голубий у ванній мені дуже не подобається. Тому при виборі стилю  зупинились з чоловіком  на еко-стилі. Та дуже хотілося, щоб інтер'єр ванної нагадував про море. Тому вирішили  наповнити ванну кімнату  мушлями, дрібною галькою, піском, морським зірками та нішими дарами морів ата океанів. Кольорову палітру вибрали коричнево-бежеву з теракотовими акцентами.

Набір кашпо

 Підходящих кашпо для  інтер'єру моєї ванної в магазинах нічого не знайшла, прийшлось змайструвати самій. В хід пішли звичайні пластмасові кашпо, шпагат та ракушки.

  Ажурний абажур з ниток


Техніка виготовлення такого світильника стара, як світ. І дуже проста.
Ось кілька зсилок на МК такого абажура:

 

Декоративне панно з ракушок

А на одній із стін красується декоративне панно з ракушок. Дуже довго думала, як його зробити так, щоб було і красиво і трималося міцно. Перелопатила весь інет. Щось почерпала на просторах інету, до чогось додумалась сама і ось результат моїх старань:

  Загальний вигляд

  Деталі зблизька - зліва

 Деталі зблизька - центр

Деталі зблизька - справа

При нагоді виставлю МК по створенню такого панно. А хто робить чи бажає зробити таке панно сам і виникають питання - поділюсь досвідом, охоче відповім на всі питання.



4 комментария:

Oksana Savchuk комментирует...

яка краса!!!!!!!! Ти таки талановите дівчисько в нас!!!))))) Дуже пишаюсь дрцжбою з такою талановитою людиною! МО-ЛО-ДЕЦЬ!!!

Оксана Гладенька комментирует...

Дякую, Оксаночко!

Unknown комментирует...

Дуже гарні,охайні і творчі роботи,ми все звикли,до Ваших запрошень,а тут,ще скільки всякої краси!Ви просто молодець!

Оксана Гладенька комментирует...

Дуже приємно чути похвалу від ПРОФЕСІОНАЛА! Щиро дякую!